Cearcănele sunt o afecţiune uşor de observat şi destul de greu de vindecat. Sunt multe produse în piaţă bazate pe hidratarea yonei afectate sau cu diverse substante pentru atenuarea lor. Cearcănele apar sub doua feluri : ochii umflaţi pot creea aspectul unor pungi umflate sub pleoapa de jos sau pot apărea sub forma unor dungi colorate vineţiu şi să creeze aspectul adîncirii ochilor. Ambele variante sunt la fel de inestetice şi sunt cauzate nu doar de oboseală sau de factorul genetic, ci de ceea ce se numeşte oxidarea hemoglobinei. Ce înseamnă oxidarea hemoglobinei ? Capilarele ce împanzesc zonele de sub ochi ajung să se oxideze de către enzime în momentul în care sangele nu mai circula prin ele. Hemoglobina ramasa in aceste vase capilare ajung sa fie descompuse , iar prin descompunerea lor se creeaza componente de culoare negru+albăstrui, a căror culoare este vizibilă la suprafaţa pielii, datorită pielii foarte subţiri din acele zone.

Piele umflata din zona oculară este urmarea retenţiei de apă sau circulaţiei deficitare a sîngelui. Retenţia de apă se poate observa prin presarea zonei. Dacă pielea ramîne o perioada alba în urma decompresiei, atunci este vorba de o retenţie şi se poate acţiona de asemenea şi prin dietă. De asemenea se pot face analiye în ceea ce priveşte funcţia renala , tiroidă , ficat.

De multe ori şi congestiile nayale repetate pot duce la crearea cearcănelor prin obstrucţionarea canalelor nazale, care se umplu cu lichid, capilarea ajung sa fie strangulate şi sangele sa nu mai circule corespunyator in acea zona.

Tratamente recomandate : masajul zonei oculare , peeling corector, delicat pentru zona respectiva, hidratarea zonei respectiva si oxigenarea – folosirea cremele iluminatoare

Tratament anticearcan realizat cu substantele miraculoase: acid mandelic si acid tioglicolic (MandelacT) reduce cu 80% coloritul dat de cearcane, iar penetrarea profunda realizata de ultrasunete mentine efectul tratamentului si reduce pungile de sub ochi.

Se recomanda efectuarea a minim 3 sedinte la distanta de 10-14 zile.

 

 

Produse speciale de tratament

Vezi detalii despre produsele Mary Cohr

Vezi detalii

 

Partenerii nostri
Cele mai calitative produse si echipamente oferite de cei mai buni producatori