Tratament pentru acnee si cicatrici acneice

Peelingul chimic este o tehnica nechirurgicala pentru a restaura o fata ridata, patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar. Peelingul chimic poate fi utilizat pe toata fata sau in regiuni specifice, cum ar fi fruntea sau aria din jurul gurii. Nu trebuie considerat un substitut pentru un lifting facial – nu elimina pielea lasata si in exces – dar multi oameni pot beneficia de ambele proceduri. In prima consultatie fii sincera si discuta cu chirurgul tau despre asteptarile tale nu ezita sa intrebi sau sa-ti exprimi ingrijorarile pe care le ai. Chirurgul tau va fi deasemenea sincer, explicandu-ti factorii ce pot influenta procedura si rezultatele cum sunt, varsta, conditia si culoarea pielii, alte operatii plastice ulterioare. Daca dermabraziuniea este o optiune, o vei discuta si pe aceasta. Ia in considerare ce procedura iti recomanda chirurgul si de ce. Chirurgul va discuta cu tine istoricul medical, te va examina, iti va explica in detaliu procedura impreuna cu riscurile si avantajele, perioada de recuperare si costurile (asigurarile de obicei nu acopera procedurile estetice cu exceptia peelingului chimic pentru a indeparta afectiuni precanceroase).In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si trateze acneea si cicatricile acneice cu ajutorul miraculosului tratament de peeling chimic, datorita beneficiilor si rezultatelor exceptionale pe care le ofera. Evident, exista si alte tipuri de remedii naturale anti-acneice, dar acestea nu sunt la fel de eficiente cum este peelingul chimic. Procedura acestui tratament a avansat extrem de mult, iar dermatologii si esteticienii pot spune, cu siguranta, ca peelingul chimic este, probabil, cel mai eficient si satisfacator remediu care elimina in proportie de peste 80% cicatricile si semnele provocate de acnee.

Cum trateaza peelingul chimic acneea si cicatricile acneice?

Peeling chimic - Tratament pentru acnee si cicatrici acneicePeelingul chimic este utilizat pentru a elimina stratul superior al pielii, lasand astfel la suprafata pielea interioara, care nu este afectata si deteriorata. Prin urmare, odata ce pielea inferioara este expusa, cicatricile si semnele acneice sunt eliminate definitiv iar aspectul facial este impecabil, fin si matasos, asemenea tenului unui bebelus.

Evident, pentru a realiza acest lucru, dermatologii si esteticienii specializati utilizeaza niste substante chimice puternice, care sunt aplicate pe piele pentru a o trata. De mentionat este faptul ca acest tratament ofera rezultate spectaculoase si 100% sigure, fara a lasa efecte adverse pacientilor, doar daca este realizat intr-o clinica profesionista.

Esteticienii fac o pre-analiza a pielii, inainte de a efectua tratamentul in sine, pentru a determina daca, intr-adevar, este necesar peelingul chimic si pentru a lua datele corecte care sa-i ajute in alegerea combinatiilor perfecte de solutii chimice care sa se foloseasca in tratament, pentru a oferi efectele dorite.

 

Diferite optiuni pentru peelingul chimic

Multi pacienti sunt surprinsi sa afle ca exista mai multe optiuni pentru peelingul chimic, in functie de tipul si de severitatea acneei. Peelingul chimic difera, evident, in functie de substantele chimice folosite. Iata care sunt substantele chimice care ofera rezultate benefice pacientilor care apeleaza la acest tratament:

  • Acizii alphahydroxy si betahydroxy – Aceste doua substante sunt destul de usoare si trateaza cazurile mai putin severe de cicatrici acneice, oricare dintre cei doi acizi fiind ideali. In urma acestui tip de peeling chimic, pacientii vor avea fata rosie si putin iritata timp de cateva zile, dupa care tenul lor va arata impecabil. Pentru a atinge cele mai bune rezultate cu acest tratament, pacientii cu probleme mai grave vor necesita sa efectueze cate o sedinta la 4-6 saptamani, pana cand ajung la efectul dorit.
  • Acidul salicilic – Cei mai multi profesionisti esteticieni folosesc aceasta substanta chimica deoarece functioneaza extrem de bine. Acest acid chimic este, de asemenea, usor, fiind ideal pentru cazurile usoare de acnee iar pacientii care beneficiaza de acest tratament necesita o perioada de 5-7 zile de recuperare, pentru ca tenul lor sa-si revina si sa arate senzational.
  • Acidul cu phenol si acidul tricloracetic – Aceste doua forme de acid sunt perfecte pentru cicatricile adanci si pentru acneea severa. In timpul peelingului chimic, aceste substante patrund in adancul pielii, eliminand straturile de piele afectate. Tratamentul necesita, de asemenea, un timp post-operatoriu, insa rezultatele sunt exceptionale iar pacientii nu numai ca beneficiaza de un ten perfect dar vor avea si stima de sine marita.

Aparat oferit de Mesoestetic

Esti interesat de aparatul pentru tratament?

Vezi detalii

 

Partenerii nostri
Cele mai calitative produse si echipamente oferite de cei mai buni producatori