Mezoterapia Fractionata / Micro-needlingul Medical

Mezoterapia fractionata sau micro-needlingul medical este un tratament revolutionar simplu si eficient ce are ca actiune stimularea formarii naturale de colagen nou in piele, proces numit inductie de colagen, cu efect de regenerare si rejuvenare a pielii, tonifiere, hidratare profunda, imbunatatirea aspectului si texturii pielii. Colagenul este cheia pentru o piele tanara, fara riduri cat mai mult timp. 

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină structurală pe care o regăsim în piele, articulații și țesutul conectiv. Pielea este reprezentata de colagen in proportie de 75%. Rolul colagenului in piele este de a o mentine intinsa, elastica, tanara, luminoasa.

Colagenul este produs de niște celule specializate din derm numite fibroblaste, iar producția acestuia incepe sa scada odată cu înaintarea în vârstă. In jurul varstei de 25 de ani apare incetinirea formarii colagenului, iar in jurul varstei de 50 de ani apare o scadere brusca. Producția de colagen este afectată și de o dietă proastă, stress, soare, inaintarea in varsta, fumat, etc. Scaderea cantitatii de colagen duce la un aspect al pielii imbatranit, lipsa de elasticitate, tern, cu riduri, deshidratat .

De aceea este foarte important sa stimulam permanent formarea naturala de colagen in piele. Cele mai eficiente metode sunt tratamentele medicale aplicate local, cum ar fi microneedlingul.

Cum actioneaza needlingul medical ?

Stratul superficial al pielii este epidermul, sub epiderm este dermul unde are loc procesul de formare a neocolagenului. Pentru un tratament eficient a diverselor conditii ale pielii trebuie sa ajungem in derm. Dispozitivul utilizat are ace fine ce penetreaza controlat epidermul pana  la derm, unde au originea diversele probleme ale pielii: laxitate, deshidratare, riduri fine, textura neuniforma, etc.

Aparat special oferit de Mesoestetic

Esti interesat de aparatul pentru tratament?

Vezi detalii

 

Partenerii nostri
Cele mai calitative produse si echipamente oferite de cei mai buni producatori