Mezoterapia virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice:

ELECTROPORATIA – Mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri electrice controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei-procedeul este non-invaziv si reversibil-membrana celulara revenind la stadiul normal cand actiunea inceteaza.

ELECTROFOREZA – O metoda prin care ingredientele active sunt impinse in straturile foarte profunde ale pielii avand ca rezultat diminuarea semnificativa a celulitei.

Mezoterapia virtuala faciala este o descoperire revolutionara in tratamentul facial, cu efecte spectaculoase in imbunatatirea aspectului tenului. O simpla aplicare a substantelor active prin mezoterapia faciala are o eficacitate spectaculoasa de rejuvenare a pielii, absortia acestora fiind de pana la 95 % , obtinundu-se astfel rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

In functie de problemele pielii mezoterapia faciala ofera solutii non-invazive si cu efecte rapide si de durata pentru orice: o piele imbatranita cu riduri si linii fine, o piele flasca cu un tonus scazut, lipsita de stralucire si vitalitate, este un excelent tratament pentru tenul gras si pentru acnee dar si trateaza cu succes cearcanele si inesteticile pungi de sub ochi.

Aparat special oferit de Klapp

Esti interesat de aparatul pentru mezoterapie?

Vezi detalii

 

Partenerii nostri
Cele mai calitative produse si echipamente oferite de cei mai buni producatori