Mezoterapia este o solutie salvatoare si un tratament minune care promite rezultate excelente si de durata, intr-un timp relativ scurt, pentru o gama variata de probleme de ordin estetic cu care se confunta majoritatea femeilor.

Mezoterapia corporala este un tratament excelent pentru celulita in stadii avansate, pentru reducerea localizata a depunerilor de grasime, pentru tratarea vergeturilor, a capilarelelor sparte, fiind totodata si o solutie eficienta pentru pielea lipsita de tonus si fermitate in urma sarcinii sau a slabirii excesive.

Mezoterapia reprezinta o terapie inovatoare in domeniul esteticii, fiind printre putinele proceduri care permit, printr-o singura aplicare, introducerea in profunzime in piele a substantelor active cu o absorbtie de pana la 95%, fata de absorbtia ingredientelor dintr-o crema de numai 5%. Astfel, rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este mai ferma, elastica si are un aspect intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

mezoterapie aparat

Procedura de mezoterapie virtuala este foarte eficienta si nu creeaza discomfortul alternativei injectabile traditionale. In cadrul mezoterapiei virtuale exista doua tipuri de procese: electroporatia si electroforeza.
In urma procedurii de electroporatie, in urma aplicarii unor impulsuri electrice controlate de tip alternativ – rectangular, pielea devine permeabila si volumul porilor este marit cu pana la 400% pentru a facilita absorbtia substantelor active concentrate. Astfel, microcirculatia este reactivata, drenajul limfatic se accelereaza si creste intensitatea fluxului sanguin. Procedeul este non-invaziv si reversibil: practic, in momentul in care este oprit impulsul, membrana celulara revine fara probleme la stadiul normal.
In ceea ce priveste electroforeza, aceasta se bazeaza pe curentul galvanic sau continuu si are rolul de a transporta substantele active in straturile profunde ale pielii, astfel incat sa asigure hranirea si imbunatatirea structurii epidermei. Procedura nu este dureroasa, ci, dimpotriva, ofera relaxare pielii. Curentul galvanic va mari metabolismul celular, dand nastere unei vasodilatari superficiale.

Mezoterapie virtuala cu aparatul de la Klapp

Esti interesat de aparatul pentru mezoterapie?

Vezi detalii

 

 

Partenerii nostri
Cele mai calitative produse si echipamente oferite de cei mai buni producatori