Aparat complex, LPG Cellu M6 Endermolab are la baza tehnologia revolutionara de STIMULARE CELULARA MECANICA, patentata de LPG acum 30 de ani , care se bucura de o bine-meritata notorietate printre specialistii in estetica corporala, profesionisti in anti-aging si milioane de femei si barbati care au ales aceasta procedura NATURALA a mecano-stimularii celulare.
Staruri internationale si atleti de top au ales tehnologia LPG ducand faima brandului mai departe. Se estimeaza ca peste 200 000 de mii de tratamente au loc zilnic in cele 40.000 de centre LPG din intreaga lume.

Acest adevarat laborator ENDERMOLOGIE, LPG Cellu M6 Endermolab combina eficienta si confortul pentru a obtine rezultate care nu au mai fost atinse vreodata.

Design-ul unic, cu un pat premium de piele alba, display tactil color, ergonomic cu rotire la 180 de grade, aplicatori personalizati pentru fiecare tip de tratament corporal sau facial, fac din acest echipament cel mai avansat model din gama LPG, dand posibilitatea selectarii asistate de computer a celei mai bune solutii de tratatament personalizat pe nevoile Clientului.
Cum functioneza LPG Cellu M6 Endermolab ?

Prin cele 2 functii incorporate – LIPOMASAJ si ENDERMOLIFT – LPG Cellu M6 Endermolab actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza la nivel celular – procesul de ardere a grasimilor, precum si productia de colagen si elastina din fibroblasti.

Interesat?

Poți face oricând o rezervare online!

Rezervare