O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Salonul Claudia a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa salonului Claudia.

Suntem o echipă  de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare. Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare: Mary Cohr, Intraceuticals, Malu Wilz.

Pentru noi frumusetea este un ideal care poate fi atins, iar pentru asta venim in sprijinul dumneavoastra  cu cele mai bune servicii:- tratamentul Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai selective clinici si saloane de înfrumusetare din toata lumea

PAT_7816

PAT_7817

Institut estetică facială și corporală

Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Specialiştii nostri vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.

Formular de rezervare