Cell Meter Professional Kit Bistrita

Milioane de barbati si femei ar vrea sa gaseasca o modalitate prin care sa-si redobandeasca silueta subtire si infatisarea tanara pe care au avut-o candva. Ereditatea, stilul de viata sedentar si dieta defectuoasa pot avea efecte nedorite asupra texturii si tonusului pielii. Astfel pielea poate capata un aspect ca de coaja de portocala, pierzandu-si netezimea, mai ales in zonele cunoscute ca fiind problematice, adica coapse, solduri si fese.

[…]

ULTRATONE FUTURA PRO – INTRETINERE CORPORALA SI FACIALA

In fiecare zi ne gandim cam la acelasi lucru…O sa merg la sala, o sa tin dieta, o sa beau mai multa apa, o sa stau cu spatele drept; dar dupa o zi de munca iti spui: sunt prea epuizata ca sa mai fac si sport, nici sete nu prea imi mai e, cu dieta nu ma incurajeaza nimeni, iar spatele ma doare oricum as sta …si pana sa arat ca o actrita de la Hollywood mai e mult!

Microdermabraziune

Microdermabraziunea este considerata un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii. Este secretul tenurilor sanatoase: curatare profunda cu ajutorul unui aparat de calitate superioara, linii de produse de tratament dermato-cosmetic profesional si personal pregatit temeinic sa lucreze cu ele.